sobota 17. prosince 2016

Cizrnové kuličky s čokoládou

Po ochutnání tohoto skvělého cukroví byste zaručeně neuhodli, jaká ingredience byla klíčem k jeho vytvoření. Ano, jak už jste z názvu vyčetli - byla to cizrna. Zkuste si toto lahodné a zároveň zdravé cukroví připravit doma také Vy - je to opravdu jednoduché.


INGREDIENCE:
  • 150g cizrny (namočit přes noc)
  • 60g agávového sirupu
  • 20g kokosového oleje
  • 40g čokolády
  • + čokoláda a kokosový olej na obalení

POSTUP:
     1) cizrnu (namočenou přes noc) uvaříme doměkka
     2) necháme mírně vychladnout a poté rozmixujeme dohladka


     3) přidáme agávový sirup a kokosový olej a rukama vypracujeme těsto
     4) na závěr zapracujeme 40g nasekané čokolády


     5) vytvarujeme kuličky


     6) kuličky dáme na 2 hodiny do mrazáku
     7) po vytažení obalujeme v čokoládě rozehřáté s trochou kokosového oleje





Dobrou chuť :*
Romanka





Žádné komentáře:

Okomentovat